keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Puistokävely suunnittelijoiden kanssa 12.6. klo 18


Tule mukaan suunnittelemaan Maunulan uuden monitoimitalon puistoaluetta
Helsinki-päivänä, torstaina 12. kesäkuuta klo 18

Maunulan keskustaan rakennetaan uusi kirjasto-, työväenopisto- ja nuorisotalo. Millainen puistoalue tehdään talon ympärille? Miten se yhdistyy leikkipuistoon?
Puiston ideointiin ja suunnitteluun on mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa puistokävelyllä suunnittelijoiden kanssa. Mukana ovat kaupungin rakennusviraston ja maisema-arkkitehtitoimisto Näkymän ja arkkitehtuuritoimisto K2S:n edustajat.
Kokoonnumme Maunulan apteekin ja S-marketin väliselle kävelytielle torstaina 12.6. klo 18. Jos sää on kaunis, keskustelemme puistossa, ja sateen sattuessa menemme sisätiloihin Leikkipuistoon tai asukastalo Saunabaarille.
Tervetuloa!
Järjestää Maunulan demokratiahanke
http://maunula.blogspot.fi

lauantai 3. toukokuuta 2014

Tule keskustelemaan asukastalo Saunabaarin ja sen katutason tiloista

Asukastalo Saunabaarin katutason tiloista suurin osa on nyt tyhjillään. Maunulan demokratiahanke on käynyt tiloista keskusteluja kaupungin kiinteistöviraston Tilakeskuksen kanssa. Tilakeskus on pyytänyt ehdotuksen siitä, mikä tai mitkä tahot ja millä ehdoilla voisivat vuokrata tilan. Tarkoitus on olla yhteydessä Tilakeskukseen uudelleen toukokuun 15. päivä.

Oletko kiinnostunut osallistumaan ehdotuksen tekemiseen asukastalo Saunabaarin katutason tilojen saamiseksi asukkaiden ja mahdollisten muiden paikallisten toimijoiden käyttöön? Voidaanko tilojen vuokraamiseksi perustaa yhdistys tai osuuskunta? Löytyykö osaan tiloista vuokralaiseksi muita toimijoita?

Maunulan demokratiahanke järjestää näistä kysymyksistä tapaamisen maanantaina 12. toukokuuta klo 18 Saunabaarin kokoushuoneessa. Tapaamisessa on mahdollista keskustella myös kaupungin asukastalojen tulevaisuutta koskevista valmisteluista, Maunulan uuden monitoimitalon suunnittelun etenemisestä ja siihen liittyvästä puistosuunnittelusta.

Kaikki kiinnostuneet tervetuloa!