torstai 21. tammikuuta 2016

Asukaskokous ja tutustuminen Maunula-taloon työmaalla 4.2.

Maunula-talo nousee harjakorkeuteensa 6.4. Ja samalla virkamiehet ja asukkaat ovat suunnitelleet talon toimintaa ja toimintatapoja. Myös kalustuspalavereissa asukkaatkin ovat olleet mukana.
Esimerkiksi maanantaina 18.1. neljä asukasta edusti maunulalaisia laajennetun strategiaryhmän jäseninä. Lisätietoja prosessista saa Emilia Paloselta ja seuraavassa asukaskokouksessa, josta kutsu alla.
Huom. Ennen tapaamista, klo 16.30 on mahdollista tutustua Maunula-talon työmaahan eli rakenteilla olevaan taloon. Ilmoittaudu etukäteen 1.2. mennessä epalonen@gmail.com. Ja saavu ajoissa työmaaportille (Metsäpurontien puolella).

Avoin tapaaminen Maunula-talosta ja osallistuvasta budjetoinnista 
Maunulan monitoimitalon rakennustöiden kanssa rinnan etenee myös talon tulevan toiminnan suunnittelu. Tule mukaan keskustelemaan siitä, miten Maunula-taloon luodaan uusi osallistuvan demokratia, jossa asukkaat ovat mukana päättämässä talon toiminnasta. 
Saunabaarin asukastila Mediapajalla
(Metsäpurontie 25, katutaso)
Inari Penttilä nuoriasiainkeskuksesta esittelee osallistuvan budjetoinnin suunnitelmia. Demokratiahankkeen Emilia Palonen kertoo uusimpia tietoja Maunula-talon suunnittelusta. Keskustellaan myös Maunula-talon kahvilasta: löytyykö vapaaehtoisia pyörittämään taloon kahvilaa ja miten kahvilan toimintaa järjestetään ja miten sitä hyödynnetään esim. ruokapiirien ja yhdessäoppimisen kautta? Samalla aloitetaan seuraavan isomman työpajan valmistely. 
Kaikki kiinnostuneet tervetulleita. Kahvi- ja teetarjoilu.
Emilia Palonen, epalonen@gmail.com040-5077198

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti